ENNAKKOVARAA E/FAT 1000W 2.4

Arvoisa asiakas, E/FAT 1000W sähköfatpyörät ovat valitettavasti loppuneet varastostamme suuren kysynnän vuoksi. 

Voit ennakkovarata pyörän kevään 2020 huhti/toukokuussa valmistuvasta myyntierästä. Lähetä meille sähköpostia tai käytä alla olevaa lomaketta ennakkovarataksesi pyörän.

Ennakkovaraus on maksuton ja ei sido asiakasta millään tavalla. Ennakkovaraajat saavat etuosto-oikeuden kun seuraava erä valmistuu myyntiin.

Ilmoitamme kaikille ennakkovarauksen tehneille ensimmäisinä, kun kyseinen myyntierä valmistuu. Varaajalla on viikko (7 päivää) aikaa varmistaa pyörän tilaus ilmoituksen saatuaan, ennen kuin varaus siirtyy seuraavalle (jälkivaraus).

E/FAT Pyöriä on kahdessa koossa; M18″ joka sopii n. 160-180cm pitkille kuskeille ja L21″ joka sopii n. 180cm ja sitä pidemmille kuskeille. Pyörän koon sopivuus on kuitenkin henkilökohtaista, joten suosittelemme koeajamaan pyörän mikäli mahdollista. Värejä on musta, punainen ja valkoinen.

HUOM! Kaikki L/21″ koon pyörät on ennakkovarattu. Voit jättää samalla lomakkeella jälkivarauksen siltä varalta, että kaikkia ennakkovarauksia ei lunasteta.

Ennakkovaraa E/FAT 1000W 2.4 kevään huhti/toukokuun 2020 myyntierästä

Täytä alla oleva lomake ennakkovarataksesi E/FAT 1000W sähköfatpyörän. Muista mainita varattavan pyörä koko (M/L), väri ja kpl määrä.

Huom. tarvike- / lisävarustetilaukset otetaan vastaan vasta ostovarmistuksen yhteydessä. Lisävarusteita ei tarvitse kirjoittaa vielä tähän.


HUOM! Kaikki L/21" koon pyörät on ennakkovarattu. Voit jättää samalla lomakkeella jälkivarauksen siltä varalta, että kaikkia ennakkovarauksia ei lunasteta