JÄLKIVARAA E/FAT 1000W 2.6 (syyskuu 2020*)

Arvoisa asiakas, E/FAT 1000W sähköfatpyörät ovat valitettavasti loppuneet varastostamme suuren kysynnän vuoksi. 

2.5 myyntierän suuren jälkivararausmäärän vuoksi myös syksyn 2.6 myyntierä on varattu. Voit jälkivarata pyörän 2.6 myyntierästä. E/FAT 2.6 myyntierä odotetaan valmistuvaksi syksyksi (syyskuu) 2020. 

(jälkivaraukset joille ei jää pyörää kyseisestä myyntierästä siirretään automaattisesti seuraavan myyntierän ensimmäisiksi ennakkovarauksiksi. Kun teet jälkivarauksen nyt saat pyörän varmasti seuraavasta 2.7 myyntierästä ja mahdollisesti jo syyskuun 2.6 myyntierästä).

*HUOM! Maailmalla vallistevan koronatilanteen vuoksi viivästyksiä myyntierän valmistumiseen saattaa tulla. Seuraamme tilannetta ja lisäämme sivuillemme informaatiota sitä mukaa kun sitä saamme.

Lähetä meille sähköpostia tai käytä alla olevaa lomaketta varataksesi pyörä.

Varaus on maksuton ja ei sido asiakasta millään tavalla.

Ilmoitamme kaikille ennakkovarauksen tehneille ensimmäisinä, kun kyseinen myyntierä valmistuu. Varaajalla on viikko (7 päivää) aikaa varmistaa pyörän tilaus ilmoituksen saatuaan, ennen kuin varaus siirtyy seuraavalle (jälkivaraus).

Jälkivaraukset joille ei jää pyörää kyseisestä myyntierästä siirretään automaattisesti seuraavan myyntierän ensimmäisiksi ennakkovarauksiksi.

E/FAT Pyöriä on kahdessa koossa; M18″ joka sopii n. 160-180cm pitkille kuskeille ja L21″ joka sopii n. 180cm ja sitä pidemmille kuskeille. Pyörän koon sopivuus on kuitenkin henkilökohtaista, joten suosittelemme koeajamaan pyörän mikäli mahdollista. Värejä on musta, punainen ja valkoinen.

Varaa E/FAT 1000W

Täytä alla oleva lomake varataksesi E/FAT 1000W sähköfatpyörän. Muista mainita varattavan pyörä koko (M/L), väri ja kpl määrä.

Huom. tarvike- / lisävarustetilaukset otetaan vastaan vasta ostovarmistuksen yhteydessä. Lisävarusteita ei tarvitse kirjoittaa vielä tähän.