JÄLKIVARAA E/FAT 1000W 2.4

Arvoisa asiakas, E/FAT 1000W sähköfatpyörät ovat valitettavasti loppuneet varastostamme suuren kysynnän vuoksi. Kaikki tulevan myyntierän pyörät on myös ennakkovarattu. 

Voit jälkivarata pyörän kevään 2020 arviolta toukokuussa valmistuvasta E/FAT 2.4 myyntierästä. Lähetä meille sähköpostia tai käytä alla olevaa lomaketta jälkivarataksesi pyörän.

Jälkivaraus on maksuton ja ei sido asiakasta millään tavalla.

Ilmoitamme kaikille ennakkovarauksen tehneille ensimmäisinä, kun kyseinen myyntierä valmistuu. Varaajalla on viikko (7 päivää) aikaa varmistaa pyörän tilaus ilmoituksen saatuaan, ennen kuin varaus siirtyy seuraavalle (jälkivaraus).

E/FAT Pyöriä on kahdessa koossa; M18″ joka sopii n. 160-180cm pitkille kuskeille ja L21″ joka sopii n. 180cm ja sitä pidemmille kuskeille. Pyörän koon sopivuus on kuitenkin henkilökohtaista, joten suosittelemme koeajamaan pyörän mikäli mahdollista. Värejä on musta, punainen ja valkoinen.

Jälkivaraa E/FAT 1000W 2.4 kevään arviolta toukokuun 2020 myyntierästä

Täytä alla oleva lomake jälkiarataksesi E/FAT 1000W sähköfatpyörän. Muista mainita varattavan pyörä koko (M/L), väri ja kpl määrä.

Huom. tarvike- / lisävarustetilaukset otetaan vastaan vasta ostovarmistuksen yhteydessä. Lisävarusteita ei tarvitse kirjoittaa vielä tähän.