VARAA E/FAT 1000W 2.5 (Heinäkuu 2020*)

Arvoisa asiakas, E/FAT 1000W sähköfatpyörät ovat valitettavasti loppuneet varastostamme suuren kysynnän vuoksi. Voit varata tai jälkivarata pyörän tulevasta arviolta heinäkuussa 2020 valmistuvasta E/FAT 2.5 myyntierästä. Katso varaustilanne alempaa.

*HUOM! Maailmalla vallistevan koronatilanteen vuoksi viivästyksiä myyntierän valmistumiseen saattaa tulla. Seuraamme tilannetta ja lisäämme sivuillemme informaatiota sitä mukaa kun sitä saamme.


VARAUSTILANNE E/FAT 2.5 MYYNTIERÄ

M/18"
Musta
M/18"
Punainen
M/18"
Valkoinen
Varattu
(jälkivarattavissa)
Varattavissa Varattu
(jälkivarattavissa)
L/21"
Musta
L/21"
Punainen
L/21"
Valkoinen
Varattu
(jälkivarattavissa)
Varattu
(jälkivarattavissa)
Varattu
(jälkivarattavissa)

Lähetä meille sähköpostia tai käytä alla olevaa lomaketta varataksesi pyörän.

Varaus on maksuton ja ei sido asiakasta millään tavalla.

Ilmoitamme kaikille ennakkovarauksen tehneille ensimmäisinä, kun kyseinen myyntierä valmistuu. Varaajalla on viikko (7 päivää) aikaa varmistaa pyörän tilaus ilmoituksen saatuaan, ennen kuin varaus siirtyy seuraavalle (jälkivaraus).

Jälkivaraukset joille ei jää pyörää kyseisestä myyntierästä siirretään automaattisesti seuraavan myyntierän ensimmäisiksi ennakkovarauksiksi.

E/FAT Pyöriä on kahdessa koossa; M18″ joka sopii n. 160-180cm pitkille kuskeille ja L21″ joka sopii n. 180cm ja sitä pidemmille kuskeille. Pyörän koon sopivuus on kuitenkin henkilökohtaista, joten suosittelemme koeajamaan pyörän mikäli mahdollista. Värejä on musta, punainen ja valkoinen.

Varaa E/FAT 1000W 2.5 kesän arviolta heinäkuun 2020 myyntierästä

Täytä alla oleva lomake jälkiarataksesi E/FAT 1000W sähköfatpyörän. Muista mainita varattavan pyörä koko (M/L), väri ja kpl määrä.

Huom. tarvike- / lisävarustetilaukset otetaan vastaan vasta ostovarmistuksen yhteydessä. Lisävarusteita ei tarvitse kirjoittaa vielä tähän.