E/FAT 1000W KAASUKAHVALLA ON MYÖS TÄYDELLINEN KALASTUSPYÖRÄ

E/FAT 1000W Sähköfatbike on suunniteltu erityisesti vaikeakulkuisille maastoille, joihin moottoriajoneuvolla ei ole yleisesti lupa mennä tai perinteisellä polkupyörällä pääsy voi olla hankalaa. Voimakas 1000W takanapamoottori, kätevä kaasukahva, leveät 4.5″ renkaat ja suuri kantokyky mahdollistavat kalastustarvikkeiden vaivattoman kuljettamisen. Riittoisa 832Wh akku antaa myös mahdollisuuden tehdä pitempiä kalastusretkiä

YouTube player

SAAVUTA OTTIPAIKAT VAIVATTOMASTI

Parhaat kalapaikat eivät suinkaan aina ole helposti saavutettavissa. Useasti auton joutuu jättämään kauas parkkiin. Jalkapatikalla pääsy ottipaikoille syö turhaan hyvää kalastusaikaa. Sähköttömällä pyörällä ja kapearenkaisella sähköpyörällä saa painaa metsässä pää märkänä ja vaikeassa maastossa menee taluttamiseksi. Kapea rengas uppoaa pehmeissä paikoissa, varsinkin kun pyörässä on varusteiden tuomaa lisäpainoa.

E/FAT 1000W sähköfatpyörä puolestaan kulkee vaivattomasti vaikeassakin maastossa. Leveä 4.5″ tuuman rengas kantaa hyvin pehmeissä paikoissa ja lumella. Sähköavustuksen ja kaasukahvan ansiosta sinun ei tarvitse hikoilla itseäsi läpimäräksi lähestymisissä ja sitten palella perille päästyäsi. Energiaa säästyy olennaiseen eli, kalojen narraamiseen. Suuren kapasiteetin akku (832Wh) kestää pidemmätkin reissut ilman lataamista. Pääset kokemaan useita ottipaikkoja päivän aikana. E/FAT 1000W sähköfatpyörän hyvän kantokyvyn ansiosta kaikki varusteesi kulkevat mukana vaivatta. Lisävarusteina löytyy niin tavaratelinettä kuin jykevää etukoriakin. Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

E/FAT 1000W on todellinen kalastuspyörä!

E/FAT 1000W tulkitaan lainsäädännössä polkupyöräksi ja siihen pätee jokaisenoikeus liikkua luonnossa.

Ympäristöhallinnon virallinen kanta:

L1e-A alaluokkaan kuuluvaan enintään 1000 watin tehoisella sähkömoottorilla varustettuun polkupyörään sekä enintään 1000 watin tehoiseen kevyeen sähköajoneuvoon sovelletaan moottorittomien ajoneuvojen vaatimuksia ja niillä saa liikkua maastossa jokaisenoikeudella. Vastaavasti kuten muissakin jokaisenoikeudella sallituissa liikkumismuodoissa, toiminnasta ei kuitenkaan saa aiheutua maanomistajalle vähäistä suurempaa haittaa.

Lähde: Ympäristöhallinto

E/FAT Finland Oy on mukana TV-sarja Arktiset Vedet -seikkailuissa ja E/FAT 1000W on näyttänyt kyntensä kalastuspyöränä jo useammalla kaudella.  Arktiset Vedet -sarjan näet TV5 sekä Discovery Plus-palvelussa. E/FAT 1000W on yksi pääsponsoreista kaudella 12!

YouTube player

E/FAT 1000W Arktiset Vedet kausi 7

KUVIA ARKTISET VEDET OHJELMASTA

ARKTISET VEDET KAUSI 10 KOOSTE

YouTube player

Metsästys ja kalastus -tubettaja Teemu Silvosen videoilla vilahtelee E/FAT sähköfatpyörä tuon tuostakin. Ota Teemun kanava tilaukseen jos vain suinkin kiinnostaa. Katso alhaalla olevista videoista pätkiä siitä miten E/FAT 1000W toimii kalakaverina.

Teemu E/FAT miehien kanssa kalassa Itä-Helsingissä

YouTube player

YouTube player

YouTube player

E/FAT 1000W kulkee erinomaisesti myös lumella ja sopii hyvin myös pilkkikalastukseen

1000W takanapamoottori tarjoaa riittävästi voimaa liikkua lumisilla ja jäisillä reiteillä. Kaasukahva mahdollistaa nopean ja helpon kiihdyttämisen, mikä on erityisen hyödyllistä liikkeelle lähdettäesää liukkaassa maastossa.

Suuri 832Wh akku tarjoaa riittävän toimintasäteen ja mahdollistaa isomman avustusatason ja reippaan kaasukahvan käyttämisen, joka on tarpeellista varsinkin pehmeissä ja vaikeissa lumisissa maastoissa.

Leveä 4.5″ rengas puskee isommankin lumipenkan läpi vaivattomasti. E/FAT:n vakiorengas on erinomainen lumella mutta jäisille keleille suosittelemme nastarenkaita.

YouTube player