Presto LB6 Litiumakkusammutin 6 litraa

513,50 

Presto LB6 litiumakkusammutin sammuttaa litiumioniakkuja sisältävien elektronisten laitteiden paloja. Litiumioniakkujen rakenne sekä pieneen kokoon pakattu suuri energiamäärä luovat haasteita akkupalojen sammuttamiselle. Sammuttimen pitää pystyä jäähdyttämään akkua voimakkaasti ja näin estää lämmön johtumista kennosta toiseen.

Presto LB6 sammuttaa kohteen jäähdyttämällä

Preston oma tuotekehitys ja testaus on kehittänyt Presto LB6 sammuttimen, joka soveltuu litiumioniakkujen sammuttamiseen. Presto LB6 sammuttimessa jäähdytystehoon on kiinnitetty erityinen huomio. Erityisen suutinrakenteen ansiosta sammute purkautuu alhaisella paineella ja pieninä pisaroina sammutettavaan kohteeseen, mikä tehostaa jäähdytystä. Pitkän sammutusvarren ansiosta sammutettavan kohteen lähelle on helppo päästä. Tehokas sammutusneste tunkeutuu alhaisen pintajännityksensä ansiosta palavaan materiaalin samalla jäädyttäen akustoa tehokkaasti. Tyhjenemisaika 55 sek. Akun lisäksi myös sitä ympäröivä materiaali tulee sammuttaa ja jäähdyttää. Presto LB6 sammuttaa sekä A- että B-luokan paloja ja se on testattu ja hyväksytty eurooppalaisen käsisammutinstandardin EN 3-7 mukaisesti.

 Sammutettavat kohteet - LB6

  • Matkapuhelimet
  • Tablettitietokoneet
  • Kannettavat tietokoneet

Ympäristö

Presto LB6 tuotekehityksessä haluttiin minimoida sammuttimen ympäristövaikutukset. Sammutteessa ei ole lainkaan ympäristölle haitallisia fluoritensidejä. Sammuttimella on Milieukeur-ympäristösertifikaatti.

Kuinka LB6 huolletaan?

Presto LB6 on hyväksytty eurooppalaisen käsisammutinstandardin EN 3-7 mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sammutin pitää pystyä täyttämään uudelleen. Presto LB6 litiumakkusammutin huolletaan kuten muutkin nestesammuttimet - huolto 5 vuoden välein. Sammuttimet lähetetään suoraan Prestolta.   [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dS5VKCBStP8[/embedyt]

Tarvikkeet ja lisäosat

Lokasuojat

Tavaratelineet

Laukut

Lukot

Pumput

Satulat

Satulatolpat

Valot

Pyöräilykypärät

Ulko- ja sisärenkaat

Huom! Koska käytämme markkinoiden leveintä vannekokoa (105mm) pitää ulkorenkaan leveys olla vähintään 4,4".

Muut tarvikkeet

Sammuttimet