Jalkapumppu – Topeak Joeblow Dualie

59,00 

Topeak JOEBLOW™ DUALIE kaksimittarinen jalkapumppu on suunniteltu matalapaineisille Fatbike -renkaille ja keskipaineen MTB -renkaille. Pumpun sylinteri on 1,5 kertaa suurempi kuin tavallisissa lattiapumpuissa ja tuottaa erittäin suuren ilmamäärän täyttääkseen isot fatrenkaat nopeasti.

30 psi:n (2 bar) mittari näyttää tarkan matalan paineen Fatbike -renkaille, kun taas 75 psi:n (5 bar) mittari näyttää korkeamman paineen MTB-renkaille. TwinHead ™: n ilmavapautuspainike mahdollistaa hienosäätöpaineen.

Topeak JOEBLOW™ DUALIE kaksimittarinen jalkapumppu on suunniteltu yksinomaan matalapaineisille Fatbike -renkaille ja keskipaineen MTB -renkaille. Pumpun sylinteri on 1,5 kertaa suurempi kuin tavallisissa lattiapumpuissa ja tuottaa erittäin suuren ilmamäärän täyttääkseen isot fatrenkaat nopeasti. 30 psi:n (2 bar) mittari näyttää tarkan matalan paineen Fatbike -renkaille, kun taas 75 psi:n (5 bar) mittari näyttää korkeamman paineen MTB-renkaille. TwinHead ™: n ilmavapautuspainike mahdollistaa hienosäätöpaineen.

Tarvikkeet ja lisäosat

Lokasuojat

Tavaratelineet

Laukut

Lukot

Pumput

Satulat

Satulatolpat

Valot

Pyöräilykypärät

Ulko- ja sisärenkaat

Huom! Koska käytämme markkinoiden leveintä vannekokoa (105mm) pitää ulkorenkaan leveys olla vähintään 4,4".

Muut tarvikkeet

Sammuttimet